17 Ocak 2015 Cumartesi

Google Translate de sesli çeviriden sonra şimdi de çekilen fotoğrafları, tabelaları vs. çevireceğini duyurdu. İlk etapta İtalyanca, Fransızca, Almanca, Rusça ve Portekizce olmak üzere 5 dilde fotoğraf çevirisi özelliği sağlanacakmış.

google photo translate
Aslında işler burada göründüğü gibi yürüdüğünde hiç bir sıkıntı yok, gayet afili duruyor. Ama sizler için test ettim tam olarak göründüğü gibi değil.
Öncelikle zaten kameradaki şeyi burada olduğu gibi tek seferde okumuyor. (Ben de IPhone'da denedim) Küçük bir uğraştan sonra yazımızı okumayı başarsada tam olarak istenen sonucu vermiyor hatta benim testimde google ın App Store'dan indirip kullandığım google çeviri uygulaması ile translate.google.com ters düşüyor.

 translate.google.com tarafından çevirilen bu.
google translate denemePeki App Store Çeviri uygulaması bize ne sundu şimdi de ona bakalım;
ios google translate test
ios google translate test

Gördüğünüz gibi Google ın daha çok yol kat etmesi gerekiyor, en azından ilk etapta bu 5 dilde bile olsa kendi uygulamalarında aynı sonucu yakalarsa ilerde hayatımızı çok kolaylaştıracak bir uygulama olduğuna şüphe yok.

İsteyenler uygulamaya Google Play Store veya App Store dan ulaşabilirler. 

Yazar : abidin burak şahin 

2 yorum:

  1. Bu yararlı bilgiyi önceliklile bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Bu uygulama sayesinde bu belirtilen ülkelere gittiğimizde oranın yabancısı olsak da bişeyleri anlamamıza yardımcı olmada büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum. Blog'unuz hayırlı olsun. Daha iyi ve güzel işler başarman dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim, uygulama geliştirildiğinde eminim bahsettiğiniz faydaları sağlayacaktır.

      Sil

Subscribe to RSS Feed Abidin Burak Tasarım Ofisi