22 Ocak 2015 Perşembe

     iKey android telefon kullananlar için geliştirilmiş, telefon kullanımınızı kolaylaştıran bir aksesuardır. İkey sayesinde, tek tıklama ile uygulamalarınızı çalıştırabilir, telefonunuzun yapmasını istediğiniz eylemleri gerçekleştirebilirsiniz.

     Şimdi, iKey'i nasıl kullanacağınızı anlatacağım. Öncelikle, "Akıllı Tuş" uygulamasını indirip, telefonumuza yüklüyoruz. (İndirme linkini yazının sonunda sizlerle paylaşacağım.) Daha sonra, iKey'i telefonumuzun kulaklık girişine takıyoruz. Telefonumuzun ekranına bir uyarı geliyor. Buradan, "Akıllı Tuş" seçeneğini seçiyoruz. iKey kullanıma hazır.




     Daha sonra "Akıllı Tuş" uygulamasını açıyoruz. Karşımıza, 3 tane seçenek çıkıyor. Bunlar; "Tek Tıklama", "Çift Tıklama" ve "Üç Tıklama". Adından da anlaşılacağı gibi, iKey'e tıklama sayınıza göre ne yapması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz. Bunlardan birine tıklayıp, ne yapması gerektiğini seçiyoruz. Karşımıza ilk önce, program tarafından atanmış özellikler çıkıyor. Bunlardan istediğinizi seçebilirsiniz. Eğer, bir uygulama seçmek istiyorsanız, en altta bulunan "Uygulama Çalıştır" seçeneğine tıklıyoruz. Buradan, telefonunuzda bulunan uygulamalara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz uygulamayı seçiyorsunuz ve artık iKey kullanıma hazır.

     Şimdi, iKey'e yapabileceğimiz bazı ayarlardan bahsedeceğim. Sağ üstte bulunan dişli işaretine tıkladığımızda, karşımıza ayarlar menüsü çıkıyor. Burada, bizim için önemli olan ayarlar şunlar:

  • Akıllı Tuş Aktif Et: Bu ayarı kapatarak, iKey'i devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Tıklama Hızı: Buradan, akıllı tuşa tıklama hızınızı değiştirebilirsiniz. 2 tıklama arasında ne kadar zaman farkı olacağı anlamına gelir.
  • Titreşimle Bildir: Akıllı tuşa tıkladıktan sonra, atadığınız işlemi gerçekleştirdiğinde size titreşimle uyarı verir.
  • Otomatik Odaklama: Bu ayarı açarsanız, fotoğraf çekme işlemi sırasında odaklama yapar.

ikey akıllı tuş
Yazar: Ulaş ERSARI


Resime tıklayarak sadece 8tl karşılığında akıllı tuşunuzu satın alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Subscribe to RSS Feed Abidin Burak Tasarım Ofisi